Honlapkészítés

A honlapkészítés számunkra rendkívül izgalmas feladat. Komolyan vesszük a honlapkészítés minden mozzanatát, minden fázisát. A legújabb webes technológiákat alkalmazzuk, kliens és szerver oldalon. Webdesign munkáink igazodnak a kor trendjeihez és minden esetben figyelembe veszik a webes ergonómiai igényeket.

Nálunk a honlapkészítés a tervezésnél veszi kezdetét. Vázlatokat, grafikákat (Wireframe), leírásokat készítünk, ahhoz, hogy jól működő, hatékony weboldal készítsünk.

Megtervezzük a webdesignt, átgondoljuk a weboldal életét a keresőkben, hogy úgynevezett keresőbarát weboldalt építsünk. Kialakítjuk a saját rendszereinkre építve a weboldal szerkesztő felületét. Figyelembe vesszük a cég profilját és úgy állítjuk be a honlapot kulcsszavait, szövegeit, hogy a lehető legjobban teljesítsen a keresők találati listáján.

Nézd meg ezt is:  Webáruház készítés

Győri honlapkészítő cég vagyunk, aki 11 éve készít biztonságos webshopokat, webalkalmazásokat és honlapokat. A nevünk Csillanás Webmarketing és Honlapkészítés és van néhány alapelvünk amit igyekszünk minden új weboldalnál betartani.

Honlapkészítésnél a főbb szempontjainkból néhány gondolat:

  • Biztonság
  • Sebesség
  • Egyszerű használat
  • Egyedi használható webdesign
  • Keresőbarát kialakítás

Szeretnél te is egy biztonságos weboldal boldog tulajdonosa lenne?