Első osztályú hízott kacsa hazánk leghíresebb kacsatenyésztő vidékéről. A kacsa máj, hízott kacsamell és kacsacomb és hízott egész kacsa hizlalása klimatizált ólban történik, modern franciaországi rendszer implementálásával, az európai uniós előírásokat kielégítő környezetbarát termeléssel, ami biztosítja az első osztályú minőségű kacsamáj termelését. A csakis magyar termelőtől származó takarmányt állandóan ellenőrzik. Dr. Fülöp Gábor családi vállalkozása hosszú évek óta foglalkozik hízott baromfi termékek készítésével és az idei évtől tevékenységi körét termékeiknek közvetlen értékesítésével bővítette. A weblapon számos ötlet is olvasható a kacsamáj ízletes megsütéséhez.
Dr. Fülöp Specialitás: első osztályú hízott kacsamáj
- Post author:kacsamaj
- Post published:2011. január 12. szerda
- Post category:Étel, ital