Hotel Yacht Club Siófok

Pihenjen Siófokon a Hotel Yacht Club *** Superiorban!

Várjuk Önöket a Balaton partján wellness szállodánkban a Hotel Yacht Clubban Siófokon. A hotel rendelkezik egy különleges fürdőházzal, ahol egy 25 méteres úszómedence, kültéri és beltéri pezsgőfürdők, különböző szaunák, gőzfürdő, merülődézsa kényezteti nem csak a szállóvendégeket. Ha más wellness programot is kipróbálnának, válasszanak különféle masszázs és spa kezeléseink közül, amelyek segítik a test és lélek feltöltődését.

Szállodánkhoz egy különleges étterem is tartozik, ahol helyi és nemzetközi specialitásokat is megkóstolhatnak, az ételek mellé pedig a legfinomabb borokat kínáljuk. Az étterem 200 m2-es terasza tökéletes lehet esküvők, bankettek vagy keresztelők lebonyolítására. A hotel emellett lehetőséget nyújt egyéb rendezvények, tréningek és üzleti találkozók megrendezésére, amihez a szálloda igen kedvező ajánlatokkal várja az érdeklődőket.

Nézd meg ezt is:  Apartman Vela Luka

Különleges ajánlatként akciós wellness hétvégéket kínálunk az Önök számára. Látogasson el honlapunkra, ahol mindig megtalálhatja az igényeinek megfelelő akcióinkat!

Elérhetőségek:

www.hotel-yachtclub.hu

8600 Siófok

Vitorlás u. 14.

Tel/Fax: +36 84 311 161

Mobil: +36 30 425 9550

E-mail: info@hotel-yachtclub.hu