Weboldal készítés

Ha bőség zavarában küzdünk sokszor nem választunk helyesen. Sok esetben a weboldal készítő cégekkel is így vannak. Ugyan honlapkészítéssel nagyon sokan foglalkoznak, mégis nehéz megtalálni a számunkra legmegfelelőbb szolgáltatást.  Éppen ezért nagyon ügyelnünk kell arra, hogy kit bízunk meg honlapunk elkészítésével. Pár szempont amit feltétlen vegyünk figyelembe:

Webdesign készítéssel foglalkozik e az adott cég?

Fontos minden esetben, hogy weboldalunk rendelkezzen olyan webdesignnal, amely a cégünk arculatához illik. Tekintsük meg az eddigi grafikai munkáit a cégnek. Hiszen látnunk kell azt, hogy milyen munkát végzett eddig a weblap készítő.

Webes trendek

A webes trendeket figyelembe kell venni. Hiába nem annyira értünk a weboldal készítéshez, azt le tudjuk tesztelni könnyedén milyen munkát végzett a webprogramozó. Tekintsük meg a legelterjedtebb böngészők alatt a referenciákat. Ha minden böngésző alatt ugyan olyan honlapot  látunk, akkor már láthatjuk, hogy az úgynevezett böngészőfüggetlenségre is ügyel a vállalkozó. Ha nem ugyanazt látjuk, erre feltétlen kérdezzünk rá, ha mégis árajánlatot kérünk.

Nézd meg ezt is:  NaviMaster - A weboldal készítés specialistája

Szerkeszthetem a weboldalt?

Fontos szempont, hogy szerkesztheti e egyszerűen a weblapot vagy csak rendelkezik vele és nézegetheti. Ha nem tud felölteni új tartalmakat, csak úgy hogy programozót hív hozzá, akkor bátran ki merem jelenteni az a honlap fabatkát sem ér!

Egyediség, egyediség, egyediség!

Az egyik legfontosabb szempont az egyediség! Ne dőljön be annak, hogy ingyenes templatekkel, sablonokkal, themekkel, nevezzük ahogy szeretnénk, tökéletes weblapot kap. Lehetséges, hogy a weblap kódja kifogástalan lesz, de egy olyan dologért fizetne, amely akár ingyenesen is elérhető. Ezen felül, ha belegondolunk abba, hogy Józsika meztelen hölgyeket mutogat egy weboldalon, amely ingyenes sablonnal rendelkezik és mi adott esetben ugyanazt választjuk komoly cégünk arculatához… Ez az egyik legnagyobb hiba amit elkövethetünk!

Ha cikkünk felkeltette figyelmét és kíváncsi a részletekre, akkor látogasson el webholdunkra. Amely az efrud.hu webcímen érhető el.