Anti-Vergetures – A striák ellen | www.claudabell.hu

  • Post author:
  • Post category:Szépségápolás

Striák ellen argánolajjal

A striák hegekre emlékeztetnek, amiket a bőr szakadásai okoznak. Ez a bőrsérülés hormonális változások kísérő jelensége az élet bizonyos szakaszaiban, úgymint a pubertás kor vagy a terhesség.
A striák hirtelen jelennek meg, majd lassan halvány rózsaszínes hegedéssé alakulnak. Sajnos ezek soha nem tűnnek el, sokan szörnyű csapásnak élik meg.
Ellentétben a néphittel, a férfiakon ugyan úgy megjelennek striák, habár átlagosnál ritkábban. A striákat férfiaknál a pubertáskori változások idézik elő általában elhízás, vagy az izmok edzése során. Megtalálhatóak különösképpen a felsőtesten, vállakon és karokon.

Összetétel:

Az ANTI-STRETCH MARKS ARGAN CONCENTRATE argánolajat tartalmaz, melynek világszerte ismert bámulatba ejtő bőrvédő tulajdonsága van.

Az argánfa (Argania spinosa) egy tüskés fa, a szapotafélék családjába tartozik, és kizárólag Marokkó és Algéria egyes részein nő. Természeténél fogva túlél a sivár környezetben is. Az argánfa egy nagyon erős és vizet magába záró fa. Ellenáll a hosszan tartó szárazságnak az erőteljes lombkoronájának és mély gyökeinek köszönhetően.

Húsos sárga gyümölcse van, aminek magjából készítik a híres argánolajat. Ez az olaj telítetlen zsírsavakban gazdag, létfontosságú zsírsavakat tartalmaz, úgymint E-vitamint, és a világ egyik legdrágább olaja. Az argánolaj bőrvédő tulajdonságáról ismert.
A hármas hatású ANTI-STRETCH MARKS ARGAN CONCENTRATE segít megelőzni a striák megjelenését, és hatékonyan csökkenti a már meglévő striákat is.

Nézd meg ezt is:  Milyen termékek a biokozmetikumok?

Klinikai tesztek:

A klinikai teszteket 2 hónapig végezték, az eredmény a következőt mutatja:

  • 72%-kal csökkent a striák mélysége
  • 11%-os növekedés az irha vastagságában

29%-os csökkenés a striák felületén

Használati útmutató:

Az ANTI-STRETCH MARKS ARGAN CONCENTRATE golyós roll-on kiszerelésben kapható, amivel jobban be tudja célozni a kezelendő területet.
Megelőzésre használja a terhesség 3. hónapjától napi kétszer a feszülő területeken (hason, combon, kebleken…). A meglévő stiák csökkentéséhez használja 2 hónapig tartó kezelésként. Használja kétszer egy nap a striákon. Mozgassa úgy a golyós roll-ont úgy, hogy bőrt masszírozza közben vele. Nem szükséges a terméket kézzel eloszlatni, a koncentrátum hamar és könnyedén felszívódik a bőrön keresztül.