Itech Szerviz Központ, Budapest VII. kerület

Üdvözli Önt az Itech Rendszerház és Szerviz Kft. ezen a cikkén keresztül, melyben röviden, de annál informatívabban igyekszünk bemutatni szolgáltatásainkat. Vállalkozásunk alapfilozófiája, hogy segítsünk mindazoknak akik már nem bírnak otthon a különböző számítástechnikai kütyükkel, s azok állapota miatt használni nem tudják őket. Fő profilunk talán a laptop szerviz elnevezésünkből is jól látható, de természetesen foglalkozunk még netbook, notebook, tablet pc és lcd tv készülékek szervizelésével is.

Azon túlmenően, hogy a felmerült igény a fogyasztói oldalról, és a szolgáltatás a mi céges oldalunkról összecsengjen, a sikeresség érdekében még kell három fő pozitív tulajdonságunknak lennie, amivel szerencsére rendelkezünk is. Az egyik ilyen tulajdonság, hogy nem amatőr szinten végezzük a javítási feladatokat, hanem profi szinten, egy külön erre berendezett, mai modern technológiai alapoknak megfelelő szervizműhelyünk keretében. A másik pozitív tulajdonságunk pedig az, ami nélkül talán az egész nem is működne, ez pedig az emberi erőforrásban rejlik. Munkatársainkat gondosan válogatjuk meg, így elmondhatjuk, hogy szakmailag kifogásolhatatlanok és megfelelő képesítéssel rendelkeznek. S végül a harmadik, ami az üzletünk igazi mozgatórúgója az az, hogy bizalmat tudunk nyerni leendő ügyfeleink szemében is. Ezt többek között köszönhetjük a több mint 10 éves szakmai múltunknak és az ezen idő alatt felhalmozódott rengeteg referenciaanyagunknak, amelyekből csak a legjelentősebbeket tüntettük fel weboldalunkon.

Tehát ha Ön budapesti, s elromlott a személyi számítógépe, laptopja vagy egyéb számítástechnikai kelléke – s feltételezzük ez így van mert máskülönben nem is olvasná cikkünket – akkor jó hírünk van, mert már nem kell tovább keresgélnie, megtalálta az Ön számára legmegfelelőbb szervizszolgáltatást itt Budapesten a VII. kerületben. Az 1074 Budapest Alsó erdősor u. 3. cím alatt található szervizműhelyünk, amely bejárata a Munkás utca vége felől közelíthető meg kényelmesen. Fontos tudnia, hogy a velünk való előzetes telefonos egyeztetés mindig hasznos és segíti Önt abban, hogy eltudja dönteni, behozza -e készülékét hozzánk vagy sem, de mi valóban korrekt árajánlatot a szervizköltségekre csak akkor fogunk tudni mondani, ha elhozza hozzánk készülékét és itt a szervizműhelyünkben azt teljes körűen betudjuk vizsgálni. A szerviz feladatok ellátásán túlmenően foglalkozunk még értékesítéssel is. Segítünk a hozzánk fordulóknak abban, hogy kedvező áron igyekszünk számukra beszerezni új vagy használt számítástechnikai eszközt. Sokszor megesik, hogy cserét, vagy egy vásárlási ajánlatot kell tennünk alternatív számítástechnikai eszközre, ha szervizműhelyünkbe már úgy érkezik be ügyfelünk számítógépe, hogy az  teljes mértékben javíthatatlan.  Nem vagyunk márkafüggőek, azaz nem vagyunk tekinthetők egyetlen egy márka hivatalos szervizképviseletének sem! Erre azért büszkék is vagyunk, mert pontosan ennek köszönhetően tudjuk ügyfeleinknek a lehető legrentábilisebb ajánlatokat megtenni. Mind a szerviz, mind az értékesítés területén, függetlenségünknek köszönhetően igen széles márkaválasztékkal dolgozunk.

Nézd meg ezt is:  Rendszergazda

Gyors és precíz szolgáltatásunk keretében elmondhatjuk, hogy a hozzánk behozott számítógépeket 24 órán belül újra működőképessé varázsoljuk. A velünk való előzetes egyeztetés esetén lehet kérni S.O.S sürgősségi szolgáltatásunkat is, amely keretén belül laptopok 8 órán belüli szervizelését is eltudjuk vállalni. Reméljük, hogy rövid bemutatkozónk elnyerte tetszését és minél előbb megelégedett ügyfeleink körében tudhatjuk, akik egyúttal a referenciáink is. Számunkra a legjobb referencia az, ha úgy terjedünk mint a népmesék, azaz szájról szájra 🙂